Kom och lev SeaSideLife!

FörrKänner du att du och din käraste vän behöver komma bort och koppla av med lite lyxliv under ett dygn? Då kommer ni att älska vårt paketerbjudande med både mat, boende, avkoppling och möjligheter till aktiviteter. Så här kan SeaSideLife gå till hos oss:

Ni anländer till Klitterhus på eftermiddagen och checkar in på ert ljusa och luftiga rum med havet utanför fönstret. Ni tar ett glas svalt mousserande vin och smakar på de läckra jordgubbarna.
Senare på eftermiddagen blir ni serverade Afternoon Tea med bakverk, på rummet, i vår trevliga bar, eller utomhus om vädret tillåter. Efter det finns det tid för lite vila eller aktiviteter. Varför inte ta en kort biltur till Kullabergs bokskogar t ex?

Ta en drink i baren strax innan kl 18, då vi dukar upp till middag i vår ljusa matsal, som förstås också har en vidunderlig havsutsikt. Vår omtänksamma personal serverar er en minnesvärd fyrarätters meny med mat som ligger i det absoluta toppskiktet i Sverige. Efter en kvällspromenad på stranden kan ni dra er tillbaka upp till ert rum och låta havets ljud vagga er till sömns.
På morgonen kommer ni igång och fräschar upp er med en sval dusch, för att sen komma ner och länge njuta av vår fräscha frukostbuffé. Drick ert morgonkaffe i en soffa i baren eller utomhus om vädret tillåter. Sen börjar det bli dags för avfärd hemåt eller också tar du golfklubborna och spelar en runda på någon av traktens golfbanor.

Självklart utformar man själv sitt SeaSideLIfe på Klitterhus. Vi har massor med tips och förslag till aktiviteter och avkoppling. Hör av dig så hjälper vi dig med arrangemang och bokning.

SeaSideLIfe I
Övernattning en natt i dubbelrum, frukost, fyrarätters middag och afternoon tea: 1.345:-/person

SeaSideLife II
Övernattning en natt i dubbelrum med havsutsikt, frukost, fyrarätters middag, jordgubbar och en flaska mousserade på rummet samt afternoon tea: 1.645:-/person


Må lite extra bra med:
• Vinprovning för två.
• Spela 18 hål på en golfklubbarna i trakten.
• Hyr cyklar och trampa in till Ängelholm.
• Ta ett dopp i havet från strand eller brygga.
• Champagne och jordgubbar på rummet. (Ingår i SSL II)
• Spela tennis på en bana i närheten.
• Låna en solstol och njut av solen på stranden eller bland klitter.
• Beställ en svalkande drink i vår strandbar.

Hör av er till oss för priser och bokning!

Boka din seaside

SeaSideLife I: 1.345:-/person
SeaSideLife II: 1.645:-/person

Boka SeaSideLife på 0431-13530 eller info@klitterhus.com