Välkommen till en unik plats för möten och konferenser i Skåne. Kombinera kreativa möten med utsikt över Skälderviken & mat utöver det vanliga. På Klitterhus möts du av havet och naturkrafterna som inspirationskälla. Till förfogande står bl. a konferenslokal med plats för upp till 45 personer i biosittning. Dessutom finns ytterligare tre rum: ett sammanträdesrum med plats för 8 personer, samt 2 rum med plats för upp till 20 personer.

Här finns bra standardutrustning. Vi erbjuder också trådlöst internet och hdmi-uppkoppling till storbilds-TV alt. projektor. Vi hjälper gärna till att arrangera andra typer av utrustning om det behövs.

Vi sätter gärna ihop paketlösningar där Ni väljer bland måltider, övernattningar, evenemang och aktiviteter i trakten.

Abonnera hela Klitterhus för exklusive konferens
På Klitterhus finns 14 rum med totalt 30 bäddar. Perfekt för det lilla företaget eller ledningsgrupper. För oss finns bara möjligheter – kontakta oss så hjälper vi Er gärna att skräddarsy just Er konferens.

Vi följer Visitas (hotell- och restaurangägares branschorganisation) grupp- och konferensbokningsregler.Konferenslokaler med havsutsikt & teknisk utrustning

Vill du boka konferens?


%d bloggare gillar detta: